KL valaisinprofiili

Tuoteryhmä: Kiskovalaisimet

KL-valaisinprofiili on alumiininen U-profiili, kooltaan 20x20mm tai 20x14mm, jota valmistetaan määrämittaan. Valaisin voidaan valmistaa sekä ledvalonauhalla että 3W teholedeillä. Virtalähde määräytyy valitun valonlähteen perusteella. Valaisimeen on saatavissa roiskevedeltä (IP44) ja pölyltä suojaava kirkas tai opaali suojalista. Profiilin kiinnityksessä vaihtoehdot ovat joko U-kiinnike, vaijeri-, magneetti- tai ruuvikiinnitys.

Sopivalla optiikalla varustettuna valaisinprofiililla saadaan tehtyä ns. seinänpesua. Pienen kokonsa vuoksi valaisin soveltuu sekä käsijohde- että kaidevalaistukseen. Valaisimia sijoittamalla jonoon, voi valaistava alue tarvittaessa olla pitkä.

Hyllyvalaistuksessa valaisin sijoitetaan hyllykiinnikkeillä hyllyn etureunaan. Näin asennettuna valoa saadaan tasaisesti koko hyllykköön.

KL-valaisin sopii erittäin hyvin myös käytettäväksi esim. työtason valaistukseen sijoitettuna kaapin alapintaan. Valaisinprofiilin rakenne rajaa valon ulostulon kohdistaen valon ainoastaan työskentelytasolle.

Profiili voidaan varustaa vaijerikiinnikkein, jolloin valaisinprofiilista tulee riippuvalaisin.