The Barö Hotel – Inkoo

SAAS Instruments » Referenssit » The Barö Hotel – Inkoo

2021 avattiin uusi saaristolaishotelli Inkoon Barösundiin, joka sijaitsee noin tunnin matkan päästä Helsingistä. 12 huoneen hotelli sijaitsee aivan meren äärellä ja jokainen huone on oma pieni talonsa. Koko hotellikompleksi on suunniteltu sopimaan saaristoon, ja tavoite on ollut koskemaan sen luontoa mahdollisimman vähän.

Saas on ollut mukana projektin alusta alkaen, ja on luonut ainutlaatuisen tunnelman sekä hotellin huoneisiin, että sen ympäristöön. Valaistus on tässä projektissa todella minimaalinen ja asennettu vain sinne missä sitä todella tarvitaan. Huoneissa ja saunassa on isot ikkunat meri- ja metsänäköalalla ja myös valaistuksella on pyritty säilyttämään ainutlaatuinen luontomme pääroolissa.

Huoneissa on käytetty todella korkealaatuista HD 60 spottia ja sängyn äärellä löytyy kohteeseen suunniteltu lukuvalo. Isoissa ikkunoissa oleva valoprofiili heijastaa kuparikehystä, joka ympäröi ikkunan ja antaa sensaation auringonlaskusta.

Myös The Berg ravintolassa on käytetty runsaasti HD 60 valaisimia jotka luovat tunnelmaa ja viihtyvyyttä niin kesät kuin talvet. Barö, ja miten valaistusta on täällä käytetty on mainio esimerkki valon tärkeydestä ja alleviivaa jälleen kerran kuinka ylellisen atmosfäärin pystyy luomaan pelkän valaistuksen avulla.

Kohteessa käytetty:
saas HD 60
saas posh hidden
saas sauna id
saas sauna viiva
saas hot one
saas floor+
saas power spot R
saas power floor
saas power focus IP65
saas power moon
saas superior P IP65 NANO & saas strip rail 20×14
Tube by Esa Vesmanen
Kohteeseen suunniteltu:
power wall
saas step+ (IP55 versio)
Lukuvalo

Arkkitehti:
Lena Weckström

->The Barö

Tilaa Saas uutiskirje

* = required field