The Torby Hotel – Fiskars

SAAS Instruments » Referenssit » The Torby Hotel – Fiskars

Kesäkuussa 2023 The Torby hotelli Fiskarsissa avasi ovensa yleisölle. 24 huoneen hotelli sijaitsee vanhassa työpajassa ja tarjoaa vierailleen uniikin ja viihtyisän miljöön.

Valaistusta päästiin suunnittelemaan jo varhaisessa vaiheessa ja osa valaistus ratkaisuista on valmistettu ainoastaan tätä projektia varten.

Hyvä esimerkki tilaustyönä tehdystä ratkaisusta on loungen katossa roikkuva rakennelma, johon on upotettu meidän saas blaze spottivaloja. Koska tilassa ei ole alaslaskettua kattoa, ja haettiin jotain tyylikkäämpää kuin tavallista kiskojärjestelmää, päädyttiin tähän ratkaisuun. Tällä tavalla valaisimet saatiin asennettua juuri haluttuun kohtaan ja koska runko on maalattu samaan väriin kuin katto, saavutettiin tyylikäs ja hillitty yleisilme.

Loungessa on käytetty hyvin lämmintä 2200K värilämpötilaa. Vieressä olevassa neuvottelutilasta löytyy meidän HD 60 dim to warm spottivaloja. Päivällä käytetään tehokkaampaa ja kylmempää valoa, ja illalla neukkari toimii loungen jatkeena jolloin valolämpötilaa säädetään Casambin avulla taas lämpimämmiksi.

Käytävillä on jatkettu värilämpötilojen yhdistämistä. Käytävien yleisvalaistus on taas 2200K, ja tauluihin suunnattu valo on 3000K jonka ansiosta taideteokset ja niiden värit näyttävät kirkkaammilta.

Tilaustyönä on myös tehty sängylle suunnattavia lukuvaloja alumiini-messinki yhdistelmästä joilla on sekä himmennys että latauspistoke jotta joustavuus käyttäjälle olisi mahdollisimman hyvä.

Kohteessa käytetty:
saas blaze
saas blaze pivot
saas HD 60
saas strip rail 08×09 & saas strip pro mini
saas strip rail 20×14 & saas superior SP

Tilaa Saas uutiskirje

* = required field