Yksityinen – Helsinki

SAAS Instruments » Referenssit » Yksityinen – Helsinki

Villa Jubilee on syksyllä 2023 valmistunut huvila ja sen on suunnitellut Joarc Architects. Tämä näyttävä projekti sijaitsee Helsingin rannikolla ja Saas on toimittanut kutakuinkin kaikki valaistusratkaisut tähän. Talosta löytyy meidän teknistä valaistusta, design valaistusta, sekä räätälöityjä ratkaisuja.

Ulkovalaistus on mutkatonta ja siinä on käytetty muun muassa Saas Power Wall, Power Spot, Power Moon, ja erilaisia lednauhoja. Koska pimeys on meille yhtä tärkeä kuin itse valo, kaikki valaisimet ovat DALI ohjattavia ja valoa on suunniteltu vain sinne missä sitä tarvitaan.

Sisätiloista löytyy designtuotteitamme kuten Bubble eteisestä ja Stick installaatio ruokapöydän yllä. Yleisvalaistuksen hoitaa Saas HD 60 alasvalot ja Power Focus, jotka ovat asennettu pareittain ilman kehyksiä akustiikkakattoon. Valtaosa profiilivalaistuksesta on tehty Saasin Superior nauhalla, jossa on erittäin korkea värintoistoindeksi.

Power Focuksen lisäksi kylpyhuoneesta löytyy Posh Hidden pikku spotti, ja saunalauteen alle on asennettu Saas Sauna Viiva luomaan pehmeää epäsuoraa valoa.

Makuhuoneesta löytyy räätälöityjä lukuvaloja, jotka on integroitu sängynpäätyyn. Kivilevyt sopivat yhteen talon muihin kivitasoihin ja siitä löytyy sekä himmennin että säädettävä valokeila jotta lukeminen olisi mahdollisimman vaivatonta.

Kohteessa käytetty:
saas power spot R
saas HD 60
saas power focus
saas posh hidden
saas blaze floor
saas power moon
saas sauna viiva
saas strip pro superior P
saas strip pro superior P IP67
saas strip pro superior SP
Bare Single by Joanna Maury
Stick by Saas Design
Bubble by Saas Design
Räätälöityjä valoratkaisuja

Arkkitehti:
Joarc Architects

Tilaa Saas uutiskirje

* = required field