Företag

EN HYLLNING TILL LJUSET

Saker ser lite annorlunda ut här uppe i norr. För oss är ljuset en dyrbar gåva från naturen, vår källa till välbefinnande. Det är levande. Åtminstone borde det vara det. Att designa ljus är att utforma hur vi interagerar med varandra, hur produktiva vi är, och hur mycket tid vi vill spendera på en plats.

Det är denna typ av erfarenhet som har gjort oss till en av världens ledande experter på innovativ och högkvalitativ belysning. Vi förstår den senaste tekniken såsom fiberoptik och LED. Tekniken är vårt arv. Men dessutom förstår vi ljusets poesi.

SAAS har tillbringat de senaste tre årtiondena med att hjälpa våra kunder att upptäcka en helt ny standard av belysning. Oavsett om du letar efter de rätta färdiga komponenterna, eleganta belysningsarmaturer, eller vill samarbeta med oss för att skapa en helt skräddarsydd lösning, hjälper vi med att designa en belysningshelhet som passar dina behov – och överskrider dina förväntningar.

BUSINESS ARENOR:

SAAS PROJEKT
SAAS där vi skräddarsyr lösningar efter kundens specifika behov. Vi bygger allt från grunden ända ner till ljuskällorna, eller i kombination med våra befintliga moduler.

SAAS KITS
SAAS har valt LED-komponenter av högsta kvalitet, vilka professionella elektriker kan passa in i vilket utrymme som helst. Deras produktlinje framhäver deras expertis i ett lättillgängligt format. Plug n Play kit garanterar en bra belysnings atmosfär där människor kan koppla av och njuta.

SAAS DESIGN ARMATURER
SAAS har en växande kollektion av prisbelönta armaturer. Dessa armaturer har skapats särskilt för SAAS av ett brett utbud designers. Lamporna är suggestiva pjäser, vilka tillverkas i Helsingfors och finns på flera designmuséer och samlingar runt om i världen.

made in helsinki