Företag

SAAS Instruments » Företag

Företag

En hyllning till ljuset

Saker ser lite annorlunda ut här uppe i norr. För oss är ljuset en dyrbar gåva från naturen, vår källa till välbefinnande. För att bemästra ljuset måste man vara bekväm med mörkret. Vi skapar känslodriven teknologi. Vi förstår den senaste tekniken och den är vårt arv, men mest av allt förstår vi ljusets poesi. Vi leder med ljus. Vi har tillbringat de fyra senaste årtiondena med att hjälpa våra kunder upptäcka en helt ny standard av belysning. Oavsett om du letar efter de rätta färdiga komponenterna, eleganta designarmaturer, eller en helt skräddarsydd lösning så är vi här för dig.

Business arenor:

Laboratory

I vårt laboratorium skapar vi prototyper och skräddarsydda lösningar för våra kunder. Vi kan planera allt från grunden, eller kombinera redan existerande moduler för att skapa ett nytt koncept.

Instruments

För professionella elektriker har vi skapat en portfölj led-komponenter av högsta kvalitet. Dessa Plug n Play lösningar är lätta att installera med kompakt storlek.

Design

Vår samling designarmaturer rör sig mellan konst och ljus. Dessa armaturer är resultatet av samarbeten mellan. Saas och framstående nordiska designers.

Miljöansvar

Utgångspunkten för våra produkter och teknologi har i över 40 år varit energieffektivitet. Grunden för vår design är tidlöshet och hållbarhet. Vi undviker trender och engångskonsumtion. Vi strävar till att maximera våra produkters livslängd genom att tillverka dem så att komponenter lätt kan bytas ut och uppdateras.

Vi återvinner all aluminium som uppstår i vår produktion och i framtiden kommer ett växande antal av våra produkter att tillverkas av 100% återvunnen aluminium.

Vi prioriterar miljöcertifierade samarbetspartners och för att minska på utsläpp orsakat av logistik är över hälften av våra leverantörer inhemska. Vi erbjuder även våra kunder möjligheten att kompensera för koldioxidavtrycket orsakat av frakt.

Vi lovar att kritiskt följa upp vår miljöpåverkan och förbättra våra processer på en kontinuerlig basis för att bli ekologiskt mer hållbara.

År 2023 i siffror:
-Av våra samarbetspartners är 69% miljöcertifierade
-60% av våra leverantörer är inhemska
-Vårt LED-svinn har minskat med 26,8%

 

Made in Hel since 1978.

Anmäl dig till Saas nyhetsbrev

* = obligatoriskt fält