View Article"> View Article" />

Företag

EN HYLLNING TILL LJUSET

Saker ser lite annorlunda här uppe i norr. För oss är ljuset en dyrbar gåva från naturen, vår källa till välbefinnande. Det är levande. Eller borde vara. Att designa ljus. är att utforma hur vi interagerar med varandra, hur produktiva vi är, och hur mycket tid vi vill spendera på en plats.

Det är denna typ av erfarenhet som har gjort oss till en av världens ledande experter på innovativ och högkvalitativ belysning. Vi förstår den senaste tekniken såsom fiberoptik och LED. Tekniken är vårt arv. Men dessutom förstår vi ljusets poesi.

SAAS har tillbringat de senaste tre årtiondena med att hjälpa våra kunder att upptäcka en helt ny standard av belysning. Oavsett om du letar efter de rätta färdiga komponenterna, eleganta belysningsarmaturer, eller vill samarbeta med oss för att skapa en helt skräddarsydd lösning, hjälper vi med att designa en belysningshelhet som passar dina behov – och överträffar dina förväntningar.

 

BUSINESS ARENOR:

SAAS PROJEKT
SAAS där vi skräddarsyr lösningar efter kundens specifika behov. Vi bygger allt från grunden ända ner till ljuskällorna, eller i kombination med våra befintliga moduler.

SAAS KITS
SAAS har valt LED-komponenter av högsta kvalitet, vilka professionella elektriker kan passa in i vilket utrymme som helst. Deras produktlinje ’Highline belysning’ visar deras expertis i ett lättillgängligt format. Plug n Play kit garanterar en bra belysnings atmosfär där människor kan koppla av och njuta.

SAAS FIXTURER
SAAS har en växande kollektion av prisbelönta armaturer. Dessa armaturer har skapats särskilt för SAAS av ett brett utbud designers. Lamporna är suggestiva pjäser, vilka tillverkas i Helsingfors och finns i flera designmuséer och samlingar runt om i världen.

 

made in helsinki