Yritys

Ylistys valolle
Täällä pohjoisessa valo ei ole itsestäänselvyys, vaan arvokas lahja luonnolta, joka vaikuttaa kokonaisvaltaisesti jokaisen hyvinvointiin. Valo elää vuorokauden ja vuodenaikojen mukaan. Saman luonnonrytmintiloihin pyrimme myös valaistuksia luodessamme. Suunnittelemme valaistuksia ajatellen miten me olemme vuorovaikutuksissa toistemme kanssa, miten aikaansaavia olemme ja kuinka paljon vietämme aikaa tilassa.

Tämä tuntemus ja kokemus on kasvattanut meistä kolmessakymmenessä vuodessa edelläkävijöitä innovatiivisen ja huippulaatuisen valaistuksen suhteen. Tekniikalla ei ole itseisarvoa, mutta viimeisimpien innovaatioiden hyödyntäminen mahdollistaa valaistuksen toteuttamisen uudella tavalla. Olemme siksi erikoistuneet LED- ja kuituoptisiin ratkaisuihin. Tekninen osaaminen on perintönämme, mutta sitäkin tärkeämpää on ymmärrys valon kauneudesta ja tunteisiin vetoavuudesta.

Kolmenvuosikymmenen ajan olemme auttaneet asiakkaitamme ymmärtämään syvemmin valon ja valaistuksen merkitystä ja luomaan tunteisiin vetoavia valaistuksia. Tarjoamme valmiita asennussarjoja, elegantteja valaisimia sekä autamme projektikohtaisesti luomaan yksilöllisiä ratkaisuja, jotka vastaavat tarpeisiisi, jopa ylittävät ne.

Toimintamme jakautuu kolmeen osaan:
P –
projekteissa räätälöimme toteutuksia asiakkaan toiveiden mukaisesti: rakentamalla kaiken alusta asti valonlähteitä myöten tai yhdistelemällä jo olemassa olevia moduleitamme.

S – saas valaistuspaketteihin pakkaamme osaamisemme tiivistettyyn muotoon. Plug n Play asennussarjoilla saavutat lopputuloksen joka näyttää hyvältä sekä luo tunnelman jossa viihdytään. Asennussarjat ovat toteutukseltaan ammattilaistasoa.

D – designvalaisimet ovat huippusuunnittelijoiden luomuksia. Usein toteutuksissa liikutaan taiteen ja valaisimen välimaastossa. Tunteita ne herättävät aina. Helsingissä valmistetut valaisimet löytyvät usean design museon kokoelmista ja ovat palkittuja ympäri maailmaa.

made in helsinki

Tilaa Saas uutiskirje

* = required field