SAAS Instruments » Yritys

Yritys

Ylistys valolle

Meille pohjoisessa valo ei ole itsestäänselvyys. Se on arvokas lahja luonnolta ja kaiken hyvinvointimme lähde. Valo elää täällä voimakkaasti vuodenaikojen mukana ja sen rytmiin pyrimme valaistussuunnittelussa. Luomme tunnetta ja teknologiaa. Teknologia on perintömme, mutta vielä arvokkaampana pidämme ymmärrystä valon käyttäytymisestä ja sen synnyttämistä tunnetiloista. Pimeys on tehnyt meistä valaistuksen edelläkävijöitä. Olemme suunnannäyttäjä, joka valaisee tien. Viimeiset kolme vuosikymmentä olemme vieneet valaistusta aivan uudelle tasolle. Tarjoamme valmiita asennussarjoja ja elegantteja design-valaisimia sekä autamme yksilöllisten ratkaisujen luomisessa.

Toimintamme jakautuu kolmeen osaan:

Laboratory

Laboratoriossa luodaan prototyyppejä ja räätälöidään kokonaisuuksia. Rakennamme kaiken alusta asti itse – joko valonlähteitä myöten tai vaihtoehtoisesti jo olemassa olevia moduleitamme hyödyntäen.

Instruments

Olemme koonneet sähköasentajille valikoiman korkealaatuisia komponentteja. Nämä Plug n Play ratkaisut ovat kooltaan pieniä ja sopivat moniin eri projekteihin.

Design

Designvalaisimissa liikutaan taiteen ja valaistuksen välimaastossa. Valaisimet on suunniteltu yhteistyössä nimekkäiden muotoilijoiden kanssa.

Ympäristövastuu

Tuotteidemme ja käyttämämme teknologian lähtökohtana on ollut energiatehokkuus jo yli 40 vuoden ajan.

Muotoilumme perustana ovat ajattomuus ja pitkäkestoisuus. Vältämme trendejä ja kertakäyttökulttuuria, ja pyrimme maksimoimaan tuotteiden elinkaaren mahdollistamalla komponenttien uusimisen.

Kierrätämme kaiken tuotannossa syntyvän hukka-alumiinin ja jatkossa yhä useampi valaisinmallimme valmistetaan 100 % kierrätysalumiinista.

Suosimme ympäristösertifioituja yhteistyökumppaneita ja pienentääksemme logistiikasta syntyvää hiilijalanjälkeä, yli puolet alihankkijoistamme on kotimaisia. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden valita hiilikompensoituja kuljetuksia.

Lupaamme seurata kriittisesti ympäristövaikutuksiamme ja parannamme prosessejamme kestävän – ja jatkuvan – kehityksen periaatteiden mukaisiksi.

Vuosi 2023 lukuina:
– Yhteistyökumppaneistamme 69% on ympäristösertifioituja
– Alihankkijoiden kotimaisuusaste 60%
– Led-hävikkiä pienennetty 26,8%

 

Made in Hel since 1978.

Tilaa Saas uutiskirje

* = required field