Yksityinen – Inkoo

SAAS Instruments » Referenssit » Yksityinen – Inkoo

Vaaleanpunaisen värinsä ja mielenkiintoisen muotoilunsa ansiosta uskoisi helposti, että tämä uniikki puutalo on tuotu suoraan sadusta. Suunnittelija Minna Parikka rakennutti talon itselleen ja 5-vuotiaalle tyttärelleen, ja kun ihailee merinäköalaa valtavista ikkunoista, on helppo ymmärtää miksi he viihtyvät täällä niin hyvin.

Lisätunnelmaa tuo Saasin eri valoratkaisut. Sekä julkisivu että yläkerran olohuoneesta löytyy Blaze Floor joka on pieni maauppovalaisin jonka IP67 luokituksensa ansiosta toimii sekä sisällä että ulkona. Terassiin on tämän lisäksi asennettu lednauha joka antaa lämpimän ja pehmeän valon pihalle.

Valtaosan yleisvalaisuksesta sisällä hoitaa HD 60 spottivalot, sekä suunnattava Power Focus, joka tehtiin messingistä tätä projektia varten. Messinkiteema jatkuu keittiösaarekkeen yllä roikkuvalla erikoisvalaisimella, joka on valmistettu tätä projektia varten.

Kylpyhuoneesta löytyy klassikoita kuten Posh Hidden minispotti kolmen valaisimen ryhmissä ja vaaleanpunaisesta saunasta löytyy Sauna Viiva.

Kohteessa käytetty:
saas power spot R
saas HD 60
saas power focus
saas posh hidden
saas blaze floor
saas sauna viiva
saas strip pro superior P

Tilaa Saas uutiskirje

* = required field